Select Page

CuKi voor bedrijven

Open jij binnenkort een nieuwe zaak? Verhuizen jullie naar een nieuw kantoor? Of wil je graag wat nieuw leven creëren in jullie huidige pand?

Dan ben je bij CuKi aan het juiste adres! Wij helpen bedrijven met de afstyling van hun bedrijfspand. Denk hierbij aan planten en potten, maar ook aan accessoires of kleinmeubelen!

Winkels

Je hebt net met alle zorg de mooiste spullen uitgezocht om te verkopen. De ruimte is zo goed als af, kassasysteem is gereed en instagram is on point. Maar toch mis je nog net een beetje sfeer en rust. Wij hebben zelf een winkel en weten dus precies wat je nodig hebt!

Het is belangrijk om de juiste sfeer te creëeren in lijn met jouw inventaris. Een sfeer die jouw doelgroep aanspreekt en die de producten doet stralen.

Planten in jouw winkel brengen rust bij jouw klanten én zijn een fantastische eye-catcher. Laat ons je helpen de winkel echt af te maken.

Restaurants

Menu, lekkere stoelen en de beste biertjes op tap. Check. Maar nu. Zonder gasten voelt de ruimte zo kaal en mét gasten zit iedereen praktisch bij elkaar aan tafel.

Je wilt natuurlijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt, zich thuis voelt, zodat ze vaker terug komen. Het is niet altijd gemakkelijk om die juiste mix te vinden in een grote ruimte met een vaak praktische indeling.

Hoe zorg je ervoor dat de ruimte leven ademt en net een beetje privacy creërt in een volle zaak. Wij helpen je met het plaatsen van planten en accessoires of strategische plaatsen. Mooie vazen, een toffe print op de muur of een gordijn van hangplanten. Samen zorgen we ervoor dat jouw stek van buiten en van binnen de mooiste plaatjes oplevert!

Kantoren

Werknemers hebben hun nieuwe werkplek, alle bedrading klopt na een succesvolle verhuizing en de adreswijziging is overal goed doorgekomen. Top!

Eerste lunch samen en dan verbleken de oude bordjes en het bestek toch wel heel erg bij die frisse witte muren. Iedereen geeft aan toch nog wel te moeten wennen. Zeker in een periode waarin de werkplek constant wordt vergeleken met de thuis-werkplek, is het noodzakelijk om ook op kantoor een goede sfeer neer te zetten.

Laat ons je helpen! In no time brengen wij dat huiselijke in jullie kantoorpand. Zo zit de hele groep lekker in z’n vel, gaat de productiviteit omhoog en wie weet daalt zelfs het ziekteverlof.

Hoe gaan we te werk

Wij helpen jou om de ruimte af te maken. Soms weet je zelf niet helemaal wat er mist of waar je naar op zoek bent. Wij hebben een creatief team dat graag met je mee denkt.

Iedere ruimte is anders en daarom kijken we graag met je mee. Ben je op zoek naar een investering <€500,- dan helpen we je graag in onze winkel of telefonisch/via email. Neem zo veel mogelijk foto’s van de ruimte en samen komen we met een mooi plan.

Vanaf €500,- komen we graag bij je langs om samen de ruimte te bekijken. Hierna stellen we een plan op waar al je wensen in terug komen. We houden goed rekening met het licht in de ruimte en hoeveel zorg de planten en producten nodig hebben. Een offerte volledig op maat!

Stappenplan

1. Bedenk welke ruimte je aan wilt pakken
2. Bereken (grofweg) hoeveel budget je hiervoor wilt vrijmaken
3. Stuur ons een mail via onderstaand formulier of naar info@cuki-amsterdam.nl
4. Wij nemen telefonisch contact met je op om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken
5. Samen maken we een mooi plan binnen budget en deadline
6. Desgewenst verzorgen wij de complete afstyling ter plaatse
7. Samen evalueren we de ruimte 3 maanden na oplevering en geven we je waar nodig tips voor optimale verzorging

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

 

2 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This