Over Ons

CuKi is de huiskamer van iedereen – een winkel met een open houding, vol met liefde en mooie spullen voor jezelf en jouw interieur. Bij CuKi kun je altijd wel het perfecte cadeau vinden, of juist jezelf even verwennen met een mooie aankoop.

Al sinds juni 2016 zijn we gevestigd op De Clercqstraat in Amsterdam West. Sinds maart 2018 zijn we over gegaan naar een nieuw, groter pand op nummer 62. Afgaande op de buitenkant denken veel mensen dat we een plantenwinkel zijn, maar CuKi is zo veel meer dan dat! Binnen ontdek je dat we ook heel veel andere producten hebben voor het interieur, maar ook mooie sieraden en heel veel lekkere producten voor een avondje bijzonder kokkerellen.

Wij leven met de gedachte dat er veel dingen zijn in de wereld die culturen overstijgen, zoals het gezamenlijk genieten van mooie momenten, van liefde voor natuur en alles wat de natuur voortbrengt. Geluk zit in kleine dingen, maar vooral ook in elkaar blij maken, en dat is precies wat we willen bereiken met onze producten!

Contact Us

Adres: De Clercqstraat 62 
1052NJ  Amsterdam
E-mail: info@cuki-amsterdam.nl
Telefoon: 020-337 8300

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di + Wo: 11-17
Do +Vr: 11-18
Za: 11-17
Zo: 13-17

Verzendopties

NL 7
BE DE 9
FR IT €14
Gratis bezorgen vanaf €50,

zonder bericht worden orders binnen 1-5 werkdagen verzonden
pick up is gereed de volgende dag om 12u

Pin It on Pinterest

Share This