Are you looking for a nice gift for mom on Mother’s day! We have come up with these boxes which every mum would love. 

 

 

 

 

 

 

Spoil Your Mom

35.00

“Spoil your Mom” is onze uitgebreide Moederdag Set. In deze box zitten de populaire Nicolas Vahé specerijen (‘The Secret Blend’ en’The Mixed Blend’) en twee prachtige schaaltjes van de Rustic serie van House Doctor. Deze combinatie is altijd een bestseller en hier wordt iedere moeder blij van! 

Om een beetje extra liefde te geven, maken we de box compleet met een kaars in de vorm van een hart!

 

Clear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Treat Your Mom

15.00

Deze liefdevolle set hebben we special voor Moederdag samen gesteld. Een mooie combinatie van de populaire dinerkaars (in roze ‘staubrosa’ of de zachte groen ‘khaki’) en de stijlvolle glazen kandelaar. Daarnaast zit in de box de schattige Hoya Kerrii oftwel de ‘hartjesplant’ in een karakteristieke creme kleurige bloempot.

Deze box is het perfecte cadeau voor Moederdag – liefdevol en stijlvol. Een perfecte uiting van jouw waardering voor je mams.

Clear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sampleset 4 geurkaarsen

29.95

Deze sample set met vier verschillende geuren is een perfect cadeau. De set bevat de volgende geuren: Jasmijn, Lavendel, Surf Swell & Wild Tobacco. Je kunt ieder seizoen een nieuwe geur gebruiken, of zet in iedere ruimte een andere kaars. Je geniet op deze manier optimaal van alle geursensaties!

Brandt Kaarsen is een Nederlands bedrijf met een eigen atelier in Utrecht waar alle kaarsen met de hand gegoten worden. De kaarsen zijn van sojawas en 100% vegan. De kaarsen zijn helemaal vrij van paraffinen en branden daardoor ook 30-40% langer.

Brandinstructie: 
– knip voor iedere keer dat je de kaars brandt de lont een stukje af (tot 4mm)
– brandt de kaars max 4u per keer
– til het potje niet op tijdens het branden
– sluit de kaars met de deksel om rookvorming te voorkomen
– iedere kaars heeft totaal 10-15 branduren

In stock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIY: Kokadama Box

30.00

Deze DIY Kokedama box bestaat uit genoeg materiaal voor twee volledige Kokedama’s. In iedere box zitten twee planten, mos, aarde en jutetouw. Gedurende de trainen geven we informatie over de achtergrond van de Kokedama. Daarna nemen we jou stap voor stap mee door het proces.

NB: Selecteer jouw taalkeuze via dropdown

Clear

Online Training Kokedama Workshop

Na de bestelling ontvang je van ons een e-mail, met daarin een link. Via die link krijg je toegang tot de opgenomen workshop.  Iedere training duurt 45 minuten. Het is de bedoeling dat je in dit tijdsbestek zelf ook lekker aan de slag gaat.

Tip! Doe je samen met iemand de training, maat zit je allebei op een andere locatie? Volg dan de training op een laptop, maar houd contact met je workshop partner via je telefoon, bijvoorbeeld via Facetime of WhatsApp video. Zo kun je gezellig samen praten en ervaringen uitdelen.

Online Training Kokedama Workshop

Na de bestelling ontvang je van ons een e-mail, met daarin een link. Via die link krijg je toegang tot de opgenomen workshop. Iedere training duurt 45 minuten. Het is de bedoeling dat je in dit tijdsbestek zelf ook lekker aan de slag gaat.

Tip! Doe je samen met iemand de training, maat zit je allebei op een andere locatie? Volg dan de training op een laptop, maar houd contact met je workshop partner via je telefoon, bijvoorbeeld via Facetime of WhatsApp video. Zo kun je gezellig samen praten en ervaringen uitdelen.

Do you have any further questions? Let us know in the box below.

 

7 + 4 =

Pin It on Pinterest

Share This
[]